Місто

​Якість обладнання та рівень фахівців житомирської «Клініки Зір» не поступається закордонним офтальмологічним центрам

5 July 2018, 12:05

Дороговартісне діагностичне обладнання, мікроскопи та апарати для безконтактного обстеження ока. Усе це доступне для пацієнтів у Житомирі в оновленому медичному центрі «Клініка Зір», який відкрився нещодавно на вулиці Кибальчича в мікрорайоні Польова. Тут досвідчені фахівці зможуть провести комплексне обстеження та поставити діагноз із більшою точністю.

«Сучасна офтальмологія - це офтальмологія обладнання. Тобто, якщо немає сучасного якісного обладнання, то немає якісної допомоги. Ми можемо бачити масу патологій виключно за рахунок сучасного обладнання. На жаль, лікар на звичайному поліклінічному прийомі 40% того, що бачимо ми, побачити не може. До нас в центр стікаються пацієнти із загальних поліклінічних прийомів, з районних лікарень, тому що ми можемо поставити і диференціювати діагноз. Ми можемо точніше сказати, в чому є проблема і ми можемо правильно призначити лікування», - розповідає лікар-офтальмолог Тетяна Мартиненко.


Робота на подібному обладнанні дозволяє не лише поставити правильний діагноз і призначити лікування, але й проводити складні операції, які без перебільшення рятують зір.

«Ми вибрали найкраще обладнання та найкращих спеціалістів. Відповідно і зацікавленість наша в тому, щоб займатись найскладнішими випадками. Будь-який спеціаліст росте, якщо він оперує складні випадки. Тому ми беремось і за операції із преміум-лінзами, і за більш складні операції. Щойно з’являється якесь нове обладнання, ми його одразу купуємо. Ми можемо поставити діагноз. І навіть, якщо ми не можемо допомогти, то ми знаємо, куди направити людину з даною проблемою», - розповідає головний лікар спеціалізованого медичного центру «Клініка Зір» Анатолій Мартиненко.

Різницю між «Клінікою Зір» та закордонними офтальмологічними клініками пацієнт зможе відчути хіба що у мові спілкування: до нього тут звертатимуться не англійською чи німецькою, а українською. В іншому ж клініка в Житомирі нічим не поступається закордонним.

«90% клінік Європи та більшість клінік в Сполучених Штатах схожі на наші. Найбільшу клініку, що я бачив на 20 лікарів в США, то це великий зал і насправді - це лише офісні площі і кабінети огляду. А хірургічні операційні вони орендують деінде. В кожній країні своя структура офтальмологічної допомоги. Але принцип такий, що амбулаторна офтальмологія - це амбулаторна хірургія. Пацієнт не лежить в лікарні. Цього не потрібно, і більш того - це зазвичай шкодить пацієнту», - каже головний лікар спеціалізованого медичного центру «Клініка Зір» Анатолій Мартиненко.

У спеціалізованому медичному центрі «Клініка Зір» готові надати медичну консультацію та лікування за адресою у Житомирі: вулиця Кибальчича, 2/4, корпус Б. Довідку можна отримати за телефоном (094) 141 03 02.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама клініка Зір  
Матеріали по темі