Політика

Директор Андріївської школи зробила важливу заяву до Олега Ляшка

5 July 2018, 14:42

Нещодавно на теренах Житомирської області розгорівся політичний скандал, в епіцентрі якого опинився депутат Житомирської обласної ради від «Радикальної партії Олега Ляшка», бердичівлянин Ілля Смичок.

Депутат подарував п’ять нових ноутбуків Андріївської ЗОШ I-III ступенів Черняхівського району без програмного забезпечення, що й викликало шквал обурення у засобах масової інформації.

Втім, все більше фактів говорить про те, що то була спланована акція з метою дискредитації Іллі Смичка, як депутата та члена Радикальної партії, та усунення його з фракції та партії.

Власне, це і стало причиною того, що Олег Ляшко особисто поставив підпис під рішенням про виключення Смичка з членів партії.

Наразі, директор Андріївської школи Валентина Собченко, зробила офіційне звернення до Олега Ляшка: «Шановний Олег Валерійович! Я директор Андріївської загальноосвітньої школи I-III ступенів Валентина Вікторівна Собченко. Сьогодні хочу особисто Вам і Іллі Анатолійовичу особисто подякувати щиросердечно від учнівського, батьківського колективів, від адміністрації школи за такі чудові ноутбуки. Сьогодні лише 4 липня, а на них встановлено вже ліцензоване програмне забезпечення. Ми щиро Вам за це дякуємо і щиро дякуємо Іллі Анатолійовичу Смичку. Прикро, звичайно, що дані ноутбуки стали причиною того, що Ілля Анатолійович виключений з Вашої партії. Нам прикро, тому що ці ноутбуки, мабуть, ніколи б не були в цій школі, якщо б не було Іллі Анатолійовича Смичка. Ми Вам дякуємо за розуміння. І надіємося що з допомогою Іллі Анатолійовича у нас будуть пороблені і ремонти в школі, і все. Тому що це людина слова, яка сказала і зробила. Програмне забезпечення мало бути на перше вересня, а сьогодні – четверте липня. Ми Вам дякуємо і Вас теж чекаємо у нашій школі».


Прес-служба депутат обласної ради Іллі Смичка

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі