Події

У районі Житнього ринку в Житомирі патрульні затримали чоловіка, який напередодні з ножем напав на пенсіонерку

7 July 2018, 09:51

Поблизу Житнього ринку в Житомирі патрульні поліцейські затримали громадянина, котрий підозрюється у нанесенні тілесних ушкоджень літній жінці.

Про це повідомляє патрульна поліція Житомирської області на своїй сторінці у Facebook.

«6 липня, близько 17-ї години, на перехресті вулиць Бориса Тена та Хлібна, перебуваючи поза службою, інспектори чергової служби затримали громадянина, котрий обґрунтовано підозрюється у нанесенні іншій особі тілесних ушкоджень», - пише прес-служба патрульної поліції Житомирської області.

Подія відбулась 5 липня, близько 20.00: на спецлінію 102 надійшов виклик, що на вулиці Гоголівська невідома особа нанесла громадянці 1946 р. н. тілесні ушкодження, а саме ножові поранення.

«6 липня, перебуваючи на вихідному дні, інспектори чергової служби управління патрульної поліції в Житомирській області помітили чоловіка, що був схожий за описом. Не вагаючись, правоохоронці затримали особу, що підозрюється у нанесенні тілесних ушкоджень літній жінці», - зазначають патрульні.

Надалі поліцейські сповістили спецлінії 102 та передали зловмисника колегам. Ймовірного злочинця доставлено до міського відділу поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 4 липня біля Житнього ринку в Житомирі пожежні і патрульні врятували дівчинку, яка сиділа на підвіконні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульні напад поліція затримання  
Матеріали по темі