Події

У Житомирській області «Жигулі» не розминулися з мопедом: загинула молода жінка, її 5-річний син у лікарні

9 July 2018, 10:16

Дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула мопедистка і трамовано дитину, сталась увечері 8 липня у селищі Городниця Новоград-Волинського району Житомирської області.

Про це 9 липня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Попередньо встановлено, що близько 22 години по вул. Дубницькій смт Городниці водій автомобіля ВАЗ 2106, 33-річний місцевий житель, скоїв зіткнення із мопедом «Вайпер» під керуванням 26-річної жительки цього ж селища, яка рухалася назустріч автівці. Унаслідок ДТП мопедистка отримала тілесні ушкодження, які виявилися несумісними з життям. Жінка загинула на місці пригоди. 5-річного хлопчика, пасажира мопеда, з травмами було госпіталізовано до лікарні», - інформує поліція.

Обставини ДТП з’ясовуються у рамках розпочатого досудового розслідування за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

«Шановні скутеристи, мотоциклісти та велосипедисти! Зверніть увагу, що найчастіше у ДТП страждають молоді люди, які в низці випадків не мають відповідних навичок безпечно керувати даним транспортом. Часто такі водії не дбають про захисні шоломи, виділення себе на дорозі за допомогою спеціальних світлоповертаючих елементів або хоча б світлого одягу. Не забувайте про ці елементарні заходи, що можуть врятувати ваше життя та здоров’я!», - звертається поліція до водіїв двоколісників.

Як повідомляв Житомир.info, 5 липня 2018 в Коростені та Ружині Житомирської області учасниками ДТП стали юні велосипедисти, вони отримали травми різного ступеню тяжкості.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мопед дтп травма загибель  
Матеріали по темі