Суспільство

В Житомирі за ініціативи віце-прем’єр-міністра може з’явитися осередок Української академії лідерства

9 July 2018, 10:43

У Житомирі хочуть створити осередок Української академії лідерства.

З такою ініціативою виступив віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

«Час пошуку та гартування молодих лідерів. Україна як держава, та і кожна громада окремо потребують не тільки компетентних, а і креативних та ініціативних людей. Ціль - наявність лідерів та їх підготовка і навчання, але без інституції та прозорих і ефективних процедур в державі досягти результату - неможливо. Баланс процедур та законів - це завдання держави, все наступне відповідальність лідерів, громадськості та бізнесу. Час об’єднатись для створення осередку Української академії лідерства і в Житомирі. Час об’єднатись громаді для пошуку молодих лідерів-житомирян», - написав 8 липня на своїй Facebook-сторінці Геннадій Зубко.

Українська академія лідерства позитивно відреагувала на цю ініціативу віце-прем’єр-міністра.

«Радіємо і розділяємо думку пана Геннадія Зубка, віце-прем`єр міністра України, щодо прагнення заснувати осередок Українська академія лідерства у Житомирі! Після триденного дослідження міста всією великою родиною УАЛ ми віримо, що УАЛ Житомиру БУТИ! Закликаємо всю ініціативну спільноту цього прекрасного куточку України до реалізації такої важливої справи. Переконані, що новий осередок УАЛ стане важливим каталізатором інноваційних змін у місті та громаді», - зазначили в Українській академії лідерства.

Довідка: Українська Академія Лідерства – це 10-місячна освітня програма розвитку для випускників шкіл віком від 16 до 18 років. Навчання триває 6 днів на тиждень, а студенти проживають у кампусах Академії. Програма допомагає молоді знайти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості. В основі навчання — три елементи розвитку: фізичний, емоційний та інтелектуальний. Під час навчання та роботи студенти здобувають навички самопізнання, аналізу суспільних викликів, командної праці, комунікації, щоб краще зрозуміти себе, країну і світ, в якому ми живемо. Навчання для студентів є безкоштовним — кожен, хто успішно пройде відбір, здобуває ґрант, що покриє проживання, харчування, експедиції, страхування здоров’я тощо.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: навчання УАЛ Зубко студент  
Матеріали по темі