Місто

У Житомирі представили насосне обладнання китайського виробника SHIMGE, яке не поступається європейським аналогам

10 July 2018, 11:55

В Житомирі вперше відбувся семінар для фахівців, які встановлюють та обслуговують насосне обладнання. Провели його житомирська компанія «Софіївка» спільно із виробником насосного обладнання китайською компанією SHIMGE. Під час семінару запрошеним підприємцям представили продукцію китайського виробника. За словами фахівців, лінія виробництва в Китаї надзвичайно широка, загалом для житомирських фахівців вже доступні близько трьохсот видів глибинних, дренажних, поверхневих, циркуляційних насосів. Ціна на таке обладнання коливається в середньому діапазоні, але за якістю нічим не поступається відомим торговими маркам, які є світовими лідерами.


«У минулому році з'явилося рішення знайти якісний і гідний бренд насосного обладнання, тому що до цього на ринку були всі відомі, дорогі бренди. Ми з вами живемо в Житомирі, і ми прекрасно розуміємо споживчі можливості населення. Важливим фактором була ціна. Компанія SHIMGE якраз надає нам хорошу можливість, їхня продукція знаходиться в середньому ціновому діапазоні, а за якістю не поступається лідерам світового ринку виробників насосного обладнання. І основний момент, за словами імпортера, якому приділили увагу: близько року шукали той самий бренд, який відповідав би їх вимогам і критеріям. За підсумками року залишилося чотири виробники на території Китаю, але коли було заявлена умова, що в будь-який момент імпортер повинен мати можливість відвідати завод, щоб переконатися у відповідності якості, то залишився один виробник. Це бренд SHIMGE. Власне, його ми сьогодні і представляємо. Ті насоси, які коштують від 6-8 тисяч гривень, у цього виробника коштують від 2-2,5 тисяч гривень. І я не бачу різниці в якості», - розповідає представник компанії «Софіївка» Володимир Якусевич.

Під час семінару представники виробника ознайомили житомирських підприємців із особливостями обладнання, яке виготовляється на заводі в Китаї. За словами представників компанії SHIMGE, обладнання має сертифікати якості європейського та американського зразків. (Детальніше про те, як налагоджене виробництво на китайському заводі SHIMGE можна подивитись на відео)

«У нас на ринку Житомира є достатньо велика проблема із обладнанням саме середнього цінового сегменту, є дуже багато німецьких якісних брендів, але їх дуже важко продати широкій масі населення. В той же час є велика кількість товарів дуже дешевих, завезених з Китаю. Ми, як професіонали боїмось їх використовувати і не рекомендуємо людям. Думаю, що компанія «Софіївка» знайшла середню нішу, яка зараз є порожньою на нашому ринку і за допомогою цього обладнання його заповнить. Скажу так - дуже доступна ціна в цього обладнання відносно німецьких та інших європейських виробників. Стосовно якості - це абсолютні аналоги. Так само є хороший науково-дослідницький відділ у виробника SHIMGE на заводі. Відповідно, вони мають багато власних патентів, яких навіть немає у європейських виробників», - каже підприємець Роман Романчук.

Для того, щоб житомирські підприємці оцінили усі переваги китайського насосного обладнання на практиці, організатори семінару розіграли серед запрошених різні моделі насосів торгової марки SHIMGE.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі