Влада

У Житомирській області до кінця року планують відремонтувати та утеплити 10 шкіл

12 July 2018, 09:30

У 2018 році за кошти Державного фонду регіонального розвитку капітальний ремонт та термосанацію приміщень виконають у 10 школах Житомирщини.

Про це повідомив заступник голови ОДА Роман Щебетов 12 липня, – пише прес-служба облдержадміністрації.

«Як анонсував голова ОДА Ігор Гундич, цього року 10 шкіл області відремонтують та утеплять за кошти ДФРР у співфінансуванні із бюджетами районів та територіальних громад. Крім цього, плануємо завершити добудови до 2 навчальних закладів – ЗОШ №13 у м. Коростень та Олевської гімназії, й відповідно провести їх термосанацію. Ремонт, утеплення та фарбування 3 гімназій у с. Грозине, смт Черняхів та Радомишльській ОТГ уже на стадії завершення робіт», – розповів Роман Щебетов.

Також заступник голови ОДА додав, що наразі підрядник активно працює над термосанацією у Миропільській гімназії та добудовою у школі №13 у Коростені. Ще у 2 перехідних об’єктах – Червоненській та Словечанській ЗОШ роботи відновлять найближчим часом.

«Серед нових проектів ДФРР – Андрушківська, Новоборівська, Пулинська, Хажинська ЗОШ, добудова Олевської гімназії. У більшості з цих об’єктів вже завершені тендерні процедури і незабаром розпочнуться роботи з реконструкції», – повідомив Роман Щебетов.

Також у рамках створення Нового освітнього простору впродовж 2017 року утеплено приміщення у 5 навчальних закладах Житомирщини – Ємільчинській ЗОШ, Гришківецькій, Романівській, Високівській гімназіях та Житомирській гімназі №3.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2018 року віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко розповідав про те, на Житомирщині з першого переліку інвестиційних програм за рахунок ДФРР буде реалізовано 15 проектів на суму понад 124 млн грн. Зокрема, центральний стадіон у м. Житомирі, обласна клінічна лікарня імені О.Ф. Гербачевського, стадіон «Спартак» ДЮСШ «Полісся», ЗОШ № 13 у м. Коростені, Андрушківська ЗОШ І-ІІІ ступеня Попільнянського району, Високівська гімназія Черняхівського району, Новоборівський загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступеня-ліцей Хорошівського району, Пулинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня в смт Пулини тощо.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА Щебетов ДФРР утеплення школа  
Матеріали по темі