Економіка

Новоград-Волинський може залишитися без води через майже 2 млн грн заборгованості населення

12 July 2018, 14:58

У зв’язку із заборгованістю за надані послуги з водопостачання та водовідведення серед населення існує загроза припинення водопостачання у м. Новограді-Волинському.

Про це 11 липня повідомив сайт Новоград-Волинської міської ради з посиланням на місцеве комунальне водопостачальне підприємство.

«Комунальне підприємство Новоград-Волинської міської ради «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» доводить до відома мешканців міста, що станом на 01.07.2018 року заборгованість за надані послуги з водопостачання та водовідведення серед населення становить 1983,9 тис.грн. Дана ситуація призвела до того, що підприємство не в змозі оплатити рахунки за електроенергію. Переконливо просимо всіх споживачів міста, в яких є заборгованість за надані послуги з водопостачання та водовідведення, в терміновому порядку – до 19.07.2018 р. сплатити дані борги. В протилежному випадку існує загроза припинення водопостачання м. Новограда-Волинського з 10:00 год. 19.07.2018 р.», - йдеться у повідомленні.

Також мешканців багатоповерхівок попереджають, що буде проводитися відключення боржників від мереж централізованоговодовідведення, а поновлення послуг з водовідведення проводитиметься лише після сплати заборгованості та оплати робіт з відключення та включення централізованої каналізації.

Нагадаємо, за даними АТ «Житомиробленерго», станом на 1 липня 2018 року борг Новоград-Волинського водоканалу за спожиту електроенергію становив 890,7 грн, в червні поточного року рівень розрахунків цього підприємства був 61,9%.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі пізно ввечері 5 липня 2018 року зупинили водопостачання і поновили його 7 липня, а після цього ще два дні хлорували воду. На засідання 11 липня міськвиконком дозволив КП «Житомирводоканал» провести перерахунок вартості спожитих послуг населенню з розрахунку 100 літрів води для однієї квартири або будинку за липень 2018 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал вода борг заборгованість Новоград-Волинський  
Матеріали по темі