Місто

Баптисти хочуть побудувати церкву біля житомирського військового кладовища на Смолянці

13 July 2018, 16:17

Громада церкви «Джерело Життя» запрошує житомирян на громадські слухання.

Про це 13 липня повідомляє сайт Житомирської міської ради.

«21 липня 2018 року у Житомирі о 14.00 в Палаці культури (вулиця Святослава Ріхтера, 12/5) релігійна громада церкви «Джерело Життя» ініціює проведення громадських слухань щодо будівництва на вулиці Селецькій, 11 адміністративного приміщення церкви та запрошує усіх бажаючих взяти участь у слуханнях. Контактна особа: пастор церкви Талько Андрій Миколайович (моб. тел. 067-756-18-36)», - йдеться у повідомленні.

«Джерело життя» під керівництвом Андрія Талька – це релігійна громада церкви євангельських християн баптистів, яка була зареєстрована в Житомирі 3 лютого 2015 року.

Земельна ділянка, на якій хочуть побудувати церкву, знаходиться біля військового кладовища на Смолянці.

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді 2016 році Василь Дехтяренко подав петицію щодо будівництва храму Архистратига Михаїла «Пам´яті загиблих за свободу України» біля військового кладовища (вул. Селецька,11) та виділити на будівництво кошти з міського бюджету. Питання збиралися розглянути на сесії міської ради на початку 2017 року, але згодом проект рішення «Про розгляд електронної петиції щодо будівництва храму Архистратига Михаїла по вул. Селецькій,11 та надання в постійне користування земельної ділянки за адресою : м. Житомир, вул. Селецька, 11 релігійній громаді (Парафії) Ісуса Христа-Спасителя Житомирської Єпархії Української православної церкви Київського патріархату» зняли з розгляду.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: церква громадське обговорення Смолянка ЄХБ 
Матеріали по темі