Місто

«Кромберг енд Шуберт» допомагає організовувати спортивні заходи в Житомирі, тепер і «TETERIV OPEN»

16 July 2018, 11:41

«Кромберг енд Шуберт» – не просто соціально відповідальна, а й соціально-активна компанія. За неповних три роки роботи заводу у передмісті Житомира було сплачено сотні мільйонів податків та створено тисячі робочих місць.

Окрім цього, компанія займається соціальним розвитком як працівників, так і містян. Підтримка спортивно-масових заходів – це сталий елемент корпоративної культури. КРОШУ стала прикладом для інших компаній у долученні до соціально-позитивних заходів, де підприємство виступає не лише спонсором, а й учасником змагань.

Космомарафон, Street Workout, Dragon-boat, мотокрос і нарешті – «TETERIV OPEN 2018». Навіщо це компанії? Відповідь очевидна: здоровий спосіб життя – це найважливіше, бо суттєвим плюсом для роботодавця є здоровий колектив, що займається спортом. Це не лише проголошується, але й має активну підтримку. Зокрема, діють спеціальні програми: корпоративні знижки для працівників у спортивні клуби, безкоштовні заняття в шаховій школі та футбольному клубі не лише для працівників, а й для їхніх дітей. Наступний етап – створення команди плавців, щоб на «TETERIV OPEN», виступати не лише спонсорами, але й учасниками.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кромберг енд Шуберт плавання гідропарк змагання Teteriv Open 
Матеріали по темі