Події

Начальник ГУНП розповів про кількість ДТП у Житомирській області та про смертельний конфлікт між донькою й матір’ю

16 July 2018, 13:05

За тиждень до поліції Житомирської області надійшло 4 тис. повідомлень з ознаками кримінальних правопорушень.

Про це 16 липня поінформував на своїй сторінці у Facebook начальник головного управління Нацполіції у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Минулого тижня до поліції Житомирщини надійшло майже 4 тисячі повідомлень, з них кожне десяте мало ознаки кримінальних правопорушень. І завдяки проведеним поліцейськими заходам кожен четвертий злочин уже розкритий. 9 липня у Коростенському районі конфлікт між донькою і матір'ю закінчився смертельним ножовим пораненням останньої. Цього ж дня у лікарні через отримані тілесні ушкодження померла 72-річна житомирянка. Підозрюваний у їх нанесенні, 32-річний житель обласного центру, поліцією затриманий та нині перебуває під вартою», - пише Вячеслав Печененко.

«10 липня ще один конфлікт - у Радомишльському районі між сусідами по дачам. У результаті один із конфліктуючих був госпіталізований з розривом кишечника. Нині призначено відповідну експертизу щодо взаємозв’язку між отриманою травмою 68-річного чоловіка та сутичкою опонентів. 12 липня у Житомирі було затримано двох молодиків, які намагалися уночі пронести повз касу маркерту товар, а на зауваження охоронця - накинулись на нього з битою. 13 липня у Чуднівському районі нетверезий чоловік погрожував дружині підірвати гранату. Поліцейські, які прибули за викликом, вилучили небезпечну річ», - поінформував головний поліцейський області.

На автошляхах області за тиждень зареєстровано 97 дорожньо-транспортних пригоди, 22 з них із потерпілими. У результаті ДТП 7 людей загинуло та 28 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Як повідомляв Житомир.info, 12 липня 2018 працівники КОРДу Житомирщини з кіберполіцейськими затримали за місцем проживання 28-річного виродка за сексуальні збочення з власною донькою, 2017 р. н. Затримати збоченця допомогла інформація від колег з Австралії.

Збоченцем, який викладав в Інтернет свої сексуальні розваги з власною донькою, виявився АТОшник з Бердичева.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко ГУНП поліція вбивство ДТП  
Матеріали по темі