Події

На одній з вулиць Житомира раніше судимий за вбивство чоловік вдарив знайомого ножем у груди

16 July 2018, 14:47

Громадянина, який підозрюється у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень на Крошні у Житомирі, затримали патрульні.

Про це 16 липня інформує прес-служба патрульної поліції у Житомирській області.

«15 липня, близько 00:40, на спецлінію «102 надійшло» повідомлення: на вулиці Гранітна чоловік 1957 р.н. отримав ножове поранення. Прибувши на місце виклику, патрульні встановили, що невідомий громадянин наніс постраждалому ножове поранення в грудну клітину. Чоловіка з проникаючою раною грудної клітини патрульні передали лікарям швидкої допомоги. В ході обслідування прилеглої до місця події території, правоохоронці помітили чоловіка, котрий міг бути причетним до нанесення тілесних ушкоджень. Під час спілкування з патрульними, підозрюваний пояснив, що вдарив чоловіка, з яким випивав ножем через суперечку, а також розповів, що раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вбивство. Для встановлення всіх обставин події патрульні поліцейські передали затриманого працівникам слідчо-оперативної групи Житомирського відділу поліції», - повідомили патрульні.

Також, речник патрульної поліції у Житомирській області Ігор Іванюк у коментарі Житомир.info уточнив, що чоловік, який наніс ножове поранення своєму знайомому, раніше сидів за вбивство жінки.

Як повідомляв Житомир.info, 27 червня 2018 року в Житомирі біля продуктового магазину ножове поранення отримав заступник командувача ДШВ ЗС України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Крошня патрульні вулиця Гранітна  
Матеріали по темі