Події

У Житомирській області п’яний чоловік «орендував» ВАЗ у рибалки для власних потреб

16 July 2018, 17:24

У Любарському районі викрадену ВАЗівку із нетверезим керманичем правоохоронці виявили неподалік від місця події у кущах.

Про це 16 липня інформує головне управління Нацполіції у Житомирській області.

«В обідню пору 15 липня до Любарського відділення поліції звернувся пенсіонер із повідомленням про викрадення його автівки ВАЗ-2108. Заявник розповів прибулим на місце злочину правоохоронцям, що зранку приїхав на риболовлю на місцеве водоймище. Однак, поки чоловік відволікся, хтось з берега кар’єру викрав його автівку, яку він залишив незамкненою і з ключами запалення усередині. На місце події прибули працівники сектору реагування патрульної поліції, які під час огляду навколишньої території помітили викрадену автівку у кущах. За її кермом знаходився 58-річницй житель району, який за зовнішніми ознаками знаходився у нетверезому стані. Згодом медики зафіксували у нього стан алкогольного сп’яніння у 2,23 проміле. Як з’ясувалось, чоловік відпочив у компанії товаришів на березі тієї ж водойми, що і заявник. Потому вирішив «орендувати» автомобіль для власних потреб. Однак машина заїхала недалеко, зважаючи на стан керманича та кількість пального у баку.

Вказані відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ. За чинним законодавством чоловікові може загрожувати покарання від штрафу і аж до позбавлення волі позбавлення волі строком від 3 до 5 років.

Як повідомляв Житомир.info, 12 квітня поліцейські затримали жителя Житомирської області, який рухався на викраденому мотоблоці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Любарський район ВАЗ поліція угон  
Матеріали по темі