Події

У селі Житомирської області горів будинок: рятувальники вивели з приміщення чоловіка, який майже не дихав

17 July 2018, 12:46

16 липня о 18:14 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с. Давидівка Хорошівського району.

Про це 17 липня інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«Вогнеборці, які прибули за викликом, встановили, що з вікон та дверей будинку йде густий дим. Потрапивши в середину, рятувальники знайшли в кімнаті біля столу непритомного власника. Там же вони виявили і осередок загоряння – тліла підлога та деякі речі домашнього вжитку. Постраждалого негайно евакуювали на свіже повітря. При огляді потерпілого виявлено слабкі ознаки життя – дуже слабкий пульс та практично відсутнє дихання. Медики надали йому першу лікарську допомогу, в результаті чого потерпілий опритомнів і почав проявляти ознаки життя. Від подальшої госпіталізації чоловік відмовився. Вогнем знищено 5 кв.м підлоги та 1 кв.м перекриття. Причину загоряння наразі встановлюють фахівці», - поінформували рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, 8 липня в селі Студениця Коростишівського району через коротке замикання у селі Житомирської області згоріли хата і хлів, власниця загинула.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Хорошівський район пожежа ДСНС  
Матеріали по темі