Події

Біля універмагу в Житомирі маршрутка зіштовхнулася з Chevrolet

21 July 2018, 07:00

Увечері 20 липня близько 21:00 біля універмагу в Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутного таксі та автомобіля Chevrolet.

На місці події працювали патрульні поліцейські.


Пасажирка Chevrolet розповіла, що вони зупинились на світлофорі і через кілька секунд відчули сильний удар ззаду. Виявилось що в них в'їхала маршрутка Житомир-Київ.

За словами водія маршрутки, він рухався на мигаючий зелений колір світлофору, побачив що перед ним притормозило авто і почав гальмувати, але через слизьку дорогу не вдалося оминути зіткнення.

Постраждалих у ДТП немає, «швидку» не викликали.

Як повідомляв Житомир.info, 20 липня близько 10:30 на трасі Київ-Чоп у селі Глибочиця Житомирського району сталася ДТП: маршрутка з пасажирами в’їхала у фуру. Голова облдержадміністрації Ігор Гундич оголосив у Житомирській області21 липня День жалоби через аварію, в якій загинули 10 людей. Згодом про оголошення Дня жалоби повідомив і голова Рівненської ОДА, зазначивши, що маршрутка була з рівненською реєстрацією. Президент Петро Порошенко висловив співчуття родинам загиблих у жахливій аварії і доручив керівництву області надати усю необхідну допомогу постраждалим.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція маршрутка універмаг  
Матеріали по темі