Події

Минулого тижня у Житомирській області син до смерті побив матір, а чоловік – дружину

23 July 2018, 12:14

У Житомирській області минулий тиждень, 16-22 липня, виявився найкривавішим за останні кілька років по кількості загиблих у ДТП.

Про це 23 липня на своїй сторінці у Facebook написав начальник ГУ Нацполіції у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Минулий тиждень став, певно, найкривавішим за останні кілька років по кількості загиблих та травмованих у ДТП на території Житомирщини. Дорожньо-транспортна пригода з маршрутним мікроавтобусом забрала в одну мить життя 10 людей, серед яких троє дітей. Ще 9 отримали травми різного ступеня тяжкості, серед них також двоє дітей. Ми затримали у порядку ст. 208 КПК власника маршрутки. Йому оголошено про підозру у випуску в експлуатацію технічно несправного транспортного засобу і сьогодні обирається міра запобіжного заходу», - інформує головний поліцейський області.

«Минула доба принесла нам ще одну смерть на дорозі. У Хорошівському районі 35-річний водій «Ford Focus», житель смт Нової Борової, не впоравшись з керуванням з’їхав з дороги сполученням Хорошів-Топорище та зіткнувся з деревом. У результаті чоловік загинув на місці пригоди. Загалом же на автошляхах області за тиждень зареєстровано 161 дорожньо-транспортну пригоду, це більше ніж у середньому реєструється за такий період. У 37 з них або майже кожній четвертій ДТП постраждали люди: 52 отримали травми різного ступеня тяжкості та 13 загинули», - написав Вячеслав Печененко.

«Маємо й інші резонансні події за тиждень. Так, 21 липня конфлікт між трьома чоловіками у полі неподалік с. Скраглівки Бердичівського району завершився застосуванням одним з них гранати. Травми отримали сам порушник та один з його опонентів. Обоє нині у лікарні, де отримують необхідну медичну допомогу, при цьому 31-річний порушник перебуває під вартою. Загрози їх життю немає. У с. Бежеві Черняхівського району 28-річний молодик побив 49-річну матір, яка від отриманих травм померла у лікарні. Винуватця події нині затримано. У м. Новограді-Волинському 18 липня 35-річний чоловік у ході суперечки побив 36-річну дружину та залишив у квартирі. Тіло жінки з численними травмами лише за два дні після події виявили сусіди та повідомили до поліції. Нині чоловік затриманий і перебуває під вартою. Йому інкримінується умисне вбивство», - зазначив начальник ГУНП у Житомирській області.

Загалом до поліції упродовж тижня надійшло майже 4 тисячі повідомлень, з них кожне дев’яте мало ознаки кримінальних правопорушень. І завдяки проведеним поліцейськими заходам кожен п’ятий злочин уже розкритий.

Як повідомляв Житомир.info, 21 липня на вулиці Покровській через конфлікт щодо паркування житомирянин вистрелив з травматичної зброї в учасника АТО.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Печененко вбивство  
Матеріали по темі