Суспільство

За добу Укртрансбезпека у Житомирській області перевірила 60 автобусів та виявила 23 порушення

25 July 2018, 09:50

За одну добу, з 17.00 год. 23 липня по 17.00 год. 24 липня, управління Укртрансбезпеки у Житомирській області, перевіряючи автобуси, задіяні на пасажирських перевезеннях, зафіксувало 23 порушення.

Про це на сторінці у Facebook 24 липня написало управління Укртрансбезпеки у Житомирській області.

«Продовжується проведення спільних з підрозділами Національної поліції України заходів державного контролю (нагляду) на пасажирському транспорті. Постійно впродовж останніх днів працюють інспектори управління на посту патрульної поліції «Кочерів» Радомишльського району. Спільними мобільними групами проведено виїзди в регіони області, зокрема 24 липня 2018 року - до м. Бердичева та смт. Черняхова. Результати перевірок залишаються досить невтішними. Зокрема, на автостанції м. Бердичева перевірено рейсовий автобус сполученням «Чуднів – Бердичів» без необхідних дозвільних документів на перевезення. Також виявлено недоліки в технічному стані та комплектації автобуса на приміському маршруті «Бердичів – Панасівка». Крім того, зафіксовано три випадки порушень законодавства в сфері автомобільного транспорту при здійсненні нерегулярних та регулярних-спеціальних перевезень (підвіз працівників підприємств до місця роботи)», - інформує Укртрансбезпека.

Загалом за добу працівники управління перевірили 60 транспортних засобів, задіяних на пасажирських перевезеннях, виявили 23 порушення, склали 17 актів про порушення законодавства про автомобільний транспорт під час виконання перевезень пасажирів і вантажів автомобільним транспортом та 2 протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 164 КУпАП.

Нагадаємо, 23 липня на посту «Кочерів» у Житомирській області патрульні затримали водія автобуса, який хотів відкупитися за порушення ПДР.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі стартувала операція «Перевізник»^ з 21 липня працівники патрульної поліції разом із Укртрансбезпекою перевіряють маршрутки міського, міжміського та міжнародного сполучення щодо наявності дозвільних документів на пасажирські перевезення, технічну справність автобусів та відповідність графіків руху.

В рамках операції «Перевізник» патрульні склали протоколи на водіїв маршруток за розмови по телефону та склоомивач.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Укртрансбезпека автобус перевізник  
Матеріали по темі