Влада

​У Житомирській ОДА тепер буде управління національно-патріотичного виховання та департамент сімейної політики. Розпорядження

11 April 2018, 17:09

Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич підписав документ, яким змінює назву двох департаментів та одного управління облдержадміністрації.

Розпорядження від 6 квітня 2018 «Про зміну найменувань структурних підрозділів обласної державної адміністрації» 11 квітня опублікували на сайті ОДА.

З метою «удосконалення і оптимізації структури» ОДА губернатор розпорядився змінити найменування структурних підрозділів ОДА – юридичних осіб:

  • департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житво-комунального господарства ЖОДА – на департамент регіонального розвитку ЖОДА;
  • департаменту праці та соціального захисту населення- на департамент праці, соціальної та сімейної політики;
  • управління сім’ї, молоді і спорту – на управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ОДА.

Керівникам цих департаментів та управління Гундич доручив привести у відповідність установчі документи та затвердити штатні розклади.

Згідно з додатком, станом на квітень 2018 року в ОДА працюють 4 департаменти, 9 управлінь, Держархів, Служба у справах дітей та відділ внутрішнього аудиту.

Нагадаємо, у 2013 році у складі ОДА було 11 департаментів та лише 2 управління – культури та освіти і науки. У 2015 році створили новий департамент, об’єднавши департаменти містобудування, архітектури та будівництва і житлово-комунального господарств, а через кілька місяців департаменти знову перейменували в управління. 15 травня 2017 року голова ОДА Ігор Гундич підписав розпорядження про встановлення на 2017 рік фонду оплати праці працівників і видатків на утримання районних державних адміністрацій та структурних підрозділів облдержадміністрації.

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді 2016 року Ігор Гундич повідомив, що в облдержадміністрації працює HR-спеціаліст, який вивчає і готує пропозиції щодо усунення дублювання функцій, ефективної роботи і змін до структури. 3 травня голова ОДА своїм розпорядженням затвердив план заходів щодо наповнення місцевих бюджетів та ефективного використання бюджетних коштів на 2017 рік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ГУндич розпорядження департамент управління  
Матеріали по темі