Події

У Коростишівському районі позашляховик в’їхав у МАЗ, одного водія госпіталізували

26 July 2018, 11:45

У Коростишівському районі Житомирської області Mitsubishi Outlander зіткнувся з фурою, в результаті ДТП водій позашляховика потрапив у лікарню.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Житомирській області.

У результаті ДТП, що сталася 25 липня близько 19.00, травми отримав водій легковика.

Попередньо встановлено, що на 105 км автодороги Київ-Чоп водій автомобіля «Mitsubishi Outlander», 30-річний житель м. Дніпро, здійснив зіткнення з вантажівкою МАЗ під керуванням 48-річного жителя Дніпропетровщини, що рухалась попереду у попутному напрямку.

У результаті керманич кросовера отримав травми та був доставлений до травматологічного відділення Коростишівської лікарні.

Травмованого водія з пошкодженого авто вивільняли рятувальники, - інформує прес-служба ДСНС України в Житомирській області.

«Водій позашляховика Mitsubishi Outlander здійснив зіткнення з напівпричепом вантажівки МАЗ, внаслідок чого його затисло пошкодженими конструкціями автівки. В салоні разом з ним перебувала його дружина, яка не постраждала і змогла самостійно залишити транспортний засіб. Водій вантажівки та його дружина не постраждали», - інформують в ДСНС.

Рятувальники за допомогою тросу та пожежного автомобіля спочатку відбуксирували пошкоджений позашляховик з-під напівпричепа вантажівки. А вже потім, використавши шанцевий інструмент, деблокували травмованого водія та передали його до рук медиків.

Поліція з’ясовує причини та обставини події.

Як повідомляв Житомир.info, 26 липня на трасі Київ-Чоп у Житомирській області зіштовхнулись RENAULT і ГАЗ, пасажир фури загинув на місці пригоди.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія МАЗ  
Матеріали по темі