Влада

Начальник управління Державної міграційної служби у Житомирській області: Ажіотажу на закордонні паспорти немає

27 July 2018, 10:10

Черг на персоналізацію документів більше немає – документи видаються у встановлені законодавством строки – протягом 7 та 20 робочих днів в залежності від суми оплаченого адміністративного збору.

Про це 26 липня під час брифінгу розповів голова Державної міграційної служби України Максим Соколюк. Житомир.info вирішив уточнити у начальника управління ДМС у Житомирській області Олександра Радька, чи дійсно в нашому регіоні немає черг на отримання закордонних паспортів.

«Дійсно, зараз вже немає великих черг. По-перше, запустили лінію персоналізації документів, що дозволило більш як у два рази збільшити кількість закордонних паспортів, які підприємство персоналізує щодоби. І вже паспорти вчасно приходять до замовників, без затримки. Ажіотажу на закордонні паспорти вже немає, але як прийшли 10 чоловік, то вони ж не можуть всі сісти за один стіл, доводиться чекати. Зранку може бути багато людей, а після обіду їх вже немає», - сказав Олександр Радько.

Нагадаємо, з 18 липня у Житомирській області у тестовому режимі почала працювати електронна черга на оформлення біометричних документів.

Як повідомляв Житомир.info, начальник управління Державної міграційної служби у Житомирській області Олександр Радько в ефірі програми «Тема дня» розповів, як отримати та скільки коштує біометричний паспорт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Радько біометричні паспорти ДМС  
Матеріали по темі