Події

В Житомирській області у ДТП потрапив автобус, який перевозив вірян, - керівник патрульної поліції

27 July 2018, 16:39

В Житомирській області сталася аварія за участю автобуса, який перевозив вірян.

Про це 27 липня повідомив заступник голови Нацполіції, керівник патрульної поліції Олександр Фацевич – інформує прес-служба Національної поліції України.

Зазначається, що У Києві заходи з нагоди 1030-ї річниці хрещення Київської Русі розпочалися без порушень публічного порядку. За словами Олександра Фацевича, до забезпечення публічної безпеки учасників масових заходів залучені патрульні поліцейські, «поліція діалогу», кінологи, вибухотехніки та співробітники інших підрозділів поліції. Водночас патрульна поліція забезпечує безпеку дорожнього руху, зокрема, й на всіх трасах державного значення, якими віряни прямують до столиці.

«Ситуація контрольована. Достатня кількість поліцейських забезпечує публічну безпеку. Порушень громадського порядку не було. Має місце тільки одна ДТП з потерпілим в Житомирській області за участі автобуса, який перевозив вірян. Постраждав водій, який порушив Правила дорожнього руху», – розповів заступник Голови Нацполіції.

Інформацію про аварію за участю автобусів, в якій постраждав водій, 27 липня оприлюднила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«27 липня о 05:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у дорожньо-транспортній пригоді, яка трапилася поблизу с. Йосипівка Брусилівського району. На місці ДТП з’ясувалося, що водій мікроавтобуса Renault Master здійснив зіткнення з двоповерховим автобусом Neoplan, всередині якого перебувало близько 70 осіб. Внаслідок цього його затисло пошкодженими конструкціями автівки. Водій автобусу та пасажири не постраждали. Рятувальники за допомогою шанцевого інструменту, деблокували травмованого водія та передали його до рук медиків», - інформують рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, 28 липня з Житомирської області 152 автобуси повезуть майже 5 тисяч вірян у Київ на відзначення 1030-річчя Хрещення Русі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аварія ДТП автобус Фацевич ДСНС  
Матеріали по темі