Політика

Нардеп пропонує не витрачати бюджетні кошти на День міста, а зібрати благодійні внески «від щирих житомирян»

30 July 2018, 11:30

Народний депутат від Житомира Борислав Розенблат пропонує не витрачати бюджетні кошти на святкування Дня міста, а зібрати гроші «благодійними внесками».

Таке звернення до мера Житомира Розенблат оприлюднив на своїй сторніці у Facebook 30 липня.

«Шановний Сергію Івановичу, члени міськвиконкому та депутати Житомирської міської ради, наполягаю на спрямуванні всіх запланованих коштів платників податків, які плануються виділити на святкування 1134 річниці заснування нашого міста, на закінчення всіх робіт по асфальтуванню доріг та благоустрою тротуарів. На моє переконання це буде найкращий подарунок нашому місту!!!! P.S. Гроші на святкування, думаю, можна зібрати благодійними внесками від щирих житомирян», - пише нардеп та зазначає, що благодійний Фонд Родини Розенблат готовий виділити 50 тис. грн на святкові заходи.

Відповіді від мера Сергія Сухомлина на це звернення поки що немає.

Як повідомляв Житомир.info, 16 липня управління культури Житомирської міської ради на ProZorro розмістило оголошення про проведення тендеру ну із закупівлі послуг «Заходи з нагоди відзначення 1134-річниці від дня заснування міста Житомира»: початок аукціону був запланований на 1 серпня, технічне завдання займало 18 сторінок. 18 липня мер Житомира Сергій Сухомлин заявив, що нічого не знає про оголошений тендер на закупівлю послуг з організації святкування Дня міста вартістю 2 млн грн, і передбачив, що тендер буде скасований. 20 липня управління культури скасувало цей тендер.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Розенблат День міста  
Матеріали по темі