Події

Житомирський суд залишив підозрюваного у вчиненні замаху на умисне вбивство під вартою на два місяці

30 July 2018, 12:50

Корольовський районний суд м.Житомира залишив 32-річного жителя Нікополя, якого підозрюють у вчиненні замаху на умисне вбивство, під вартою на два місяці.

Таке рішення ухвалили на судовому засіданні 30 липня.

«Корольовський районний суд міста Житомира ухвалив обрати міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави строком в 60 днів з моменту першого затримання», - повідомляє наш кореспондент із зали суду.

Детальніше дивіться у сюжеті

Нагадаємо, 22 липня біля Оліївки невідомі особи обстріляли автомобіль, вогнепальне поранення отримала пасажирка автомобіля, 46-річна киянка. За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 (Замах на вчинення злочину) та ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Було встановлено, що підозрювані в цих злочинах – мешканці Дніпропетровської області і належать до однієї з найбільших злочинних організацій, що діють на території України. Один із членів банди – 32-річний житель м. Нікополь, який виконував роль кілера, проживав у розважальному комплексі на території Житомирського району і був там затриманий. Ухвалою суду йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, але з можливістю внесення застави у розмірі 140 тисяч гривень. 27 липня, після внесення вказаної суми, чоловік був звільнений з-під варти. Однак поліцейські затримали його знову – за підозрою у вчиненні замаху на умисне вбивство. 28 липня Корольовський суд м.Житомира мав обирати запобіжний захід стосовно затриманого, але засідання відклали до понеділка, 30 липня.

Як повідомляв, 28 липня було оголошено про підозру ще одному жителю Нікополя, який, за інформацією Нацполіції, їхав до Житомира на підтримку затриманому поплічнику, але дорогою потрапив у ДТП на автодорозі Київ-Чоп: під час огляду місця події в автомобілі вилучено пістолет з глушником, великі суми грошей у гривнях та іноземній валюті, а також наркотичні засоби.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд банда вбивство  
Матеріали по темі