Влада

Нацполіція хоче створити відкритий реєстр педофілів, як це робиться в європейських країнах

30 July 2018, 17:22

Начальник департаменту боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми Нацполіції Артем Крищенко вважає, що в Україні треба зробити відкритий реєстр педофілів.

Про це він сказав в інтерв'ю, яке 30 липня опубліковане на сайті Національної поліції.

«Я вважаю, що ми повинні ввести в Україні відкритий реєстр педофілів – такий, як в багатьох європейських країнах. За кордоном такі люди ніколи не зможуть влаштуватися на державну службу, у престижну фірму. Їм навіть можуть відмовити у в’їзді до будь-якої країни. Ми теж це практикуємо. Наприклад, коли до нас летить іноземець, яка перебуває у відкритому реєстрі, іноземні колеги нам повідомляють про прибуття такого гостя. Ми зустрічаємо його в аеропорту та сповіщаємо про відмову у візиті до нашої країни. Введення такого реєстру в нашій країні дасть можливість запобігти багатьом злочинам відносно дітей», - наголосив Артем Крищенко.

Як повідомляв Житомир.info, 12 липня 2018 працівники КОРДу Житомирщини з кіберполіцейськими затримали за місцем проживання 28-річного чоловіка за сексуальні збочення з власною донькою, 2017 р. н. Затримати збоченця допомогла інформація від колег з Австралії.Збоченцем, який викладав в Інтернет свої сексуальні розваги з власною донькою, виявився колишній АТОшник з Бердичева.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція педофіл збоченець  
Матеріали по темі