Події

У річці Уборть в Житомирській області втопився 33-річний чоловік

2 August 2018, 10:08

В Олевському районі Житомирської області, купаючись у річці, втопився молодий чоловік.

Про це 2 серпня повідомив головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації Микола Мінчук.

«Спекотна погода змушує мешканців області якомога більше часу проводити біля водойм. Проте мало хто замислюється над тим, що вода може бути небезпечною. Чергова трагедія сталася 1 серпня в селі Лопатичі Олевського району. Через необережність під час купання в річці Уборть втопився 33-річний місцевий мешканець. Відділенням пожежно-рятувальної частини проводились роботи по вилученню потопельника з води», - інформує Мінчук.

В управлінні ДСНС України в Житомирській області повідомляють подробиці трагедії.

«Як з’ясувалося, поблизу водойми відпочивала компанія молодиків. Один з чоловіків пішов купатися. Він вирішив перепливти водойму, однак йому забракло сил і в 10 м від берега він почав тонути. Товариші та відпочиваючі, які помітили потопаючого, не встигли кинутися йому на допомогу, й він пішов на дно. Рятувальники на надувному човні упродовж години шукали в річці тіло чоловіка. За допомогою «кішки» вони зачепили потопельника на глибині близько 2 м та підняли на човен, на якому доправили його до берега», – інформують в ДСНС.

За інформацією управління цивільного захисту населення ОДА, всього від початку року втопилися вже 18 осіб.

Як повідомляв Житомир.info, 29 липня у селі Ксаверівка Черняхівського району Житомирської області водяна купіль забрала життя 44-річного місцевого жителя.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: річка Уборть потопельник  
Матеріали по темі