Політика

Борислав Розенблат: Заощаджені 600 тис. грн треба витратити на асфальтування біля будинків житомирян

3 August 2018, 12:01

30 липня народний депутат України Борислав Розенблат звернувся до керівництва Житомира з пропозицією зменшити витрати на святкування 1134 річниці Дня міста. 1 серпня стало відомо, що бюджет святкування скоротили на 600 тисяч гривень: з 2 мільйонів гривень до 1 мільйона 404 тисяч гривень.

«Шановний Сергію Івановичу, члени міськвиконкому та депутати Житомирської міської ради, наполягаю на спрямуванні всіх запланованих коштів платників податків, які плануються виділити на святкування 1134 річниці заснування нашого міста, на закінчення всіх робіт по асфальтуванню доріг та благоустрою тротуарів. На моє переконання це буде найкращий подарунок нашому місту!

P.S. Гроші на святкування, думаю, можна зібрати благодійними внесками від щирих житомирян. Наш благодійний Фонд родини Розенблат готовий виділити 50 000 грн на святкові заходи», - написав на своїй сторінці у фейсбуці Борислав Розенблат 30 липня.

Заощаджені зі святкування 600 тисяч гривень народний депутат пропонує витратити на потреби житомирян. Зокрема, покращити благоустрій багатоповерхівок.

«Щодня до мене звертаються десятки житомирян. Найбільше скарг на жахливий асфальт біля будинків та на дорогах. Але як той стан може бути нормальним, якщо на асфальтування усіх прибудинкових територій міста виділили усього 800 тисяч гривень? Я запропонував зменшити витрати на День міста і дякую керівництву міста, що мою ідею підтримали. Заощаджені 600 тисяч гривень треба витратити на асфальтування прибудинкових територій наших житомирян», - зазначає Борислав Розенблат.

«Найсуттєвіше скорочення – майже 300 тис. грн на нагородженні відзнакою «Гордість міста». Його планували проводити в драмтеатрі, але вирішили вручити відзнаки в сесійній залі міської ради», - повідомив один з членів оргкомітету журналістам Житомир.info.

Загалом, як повідомляють ЗМІ, 1 мільйон 81 тисячу 400 гривень витратять на святкування Дня міста. Ще 312 тисяч гривень – на фестиваль військових оркестрів, який відбувається в Житомирі з 2014 року.

Прес-служба народного депутата Борислава Розенблата

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі