Події

​У ДТП на трасі в Житомирській області постраждала маленька дитина

3 August 2018, 17:30

На 104 кілометрі траси Київ-Чоп у Житомирській області 3 серпня сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала дитина 2018 року народження.

Про це Житомир.info повідомив речник патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк.

«Учасники ДТП – автомобіль Renault Lagun та «ГАЗель» дорожньої служби. За попередніми даними, потерпіли два пасажири Renault Lagun, в тому числі дитина 2018 року народження», - розповів прес-офіцер.

О 16.25 на сторінці Києва оперативного у фейсбук з’явилися фото з місця аварії.

«Масштабна аварія з потерпілими сталася на 104 км траси поблизу Житомира. Інформація про деталі аварії уточнюється. Фото: Agessivesatan13», - йдеться в дописі.

У коментарі під ним керівник прес-служби ГУНП в Житомирській області Алла Ващенко повідомляє, що ГАЗель проводила дорожні роботи і стояла припаркована на узбіччі.

«Попередньо, на 104 км автодороги Київ-Чоп, поблизу Коростишева, водій автомобіля Рено Лагуна скоїв зіткнення з припаркованою на узбіччі ГАЗелю (проводились дорожні роботи). За наявною інформацією, травми отримали двоє пасажирів Рено, літній чоловік та дитина, 2018 р.н. Загиблих немає. Триває з'ясування усіх обставин», - написала речник ГУНП.

Як повідомляв Житомир.info, 3 серпня в центрі Житомира Toyota перегородила дорогу автомобілю служби охорони, водій був у стані наркотичного сп'яніння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп дитина потерпілий  
Матеріали по темі