Місто

​ЖНАЕУ зайняв лідерські позиції ще в одному міжнародному рейтингу

3 August 2018, 19:09

Житомирський національний агроекологічний університет є одним із найпопулярніших університетів в Україні за даними міжнародного рейтингу UniRank, проведеного у 2018 році.

Зокрема, у цьому рейтингу ЖНАЕУ зайняв 17 місце серед вітчизняних університетів, випередивши регіональні та аграрні заклади вищої освіти України. Варто зазначити, що до рейтингу потрапили лише 171 з 326 українських ЗВО.

UniRank – це провідна міжнародна довідкова та пошукова система у галузі вищої освіти з оглядами та рейтингом понад 13600 офіційно визнаних університетів та коледжів у 200 країнах світу.

Нагадаємо, що цьогоріч Житомирський національний агроекологічний університет став лідером ще двох авторитетних міжнародних рейтингів: у рейтингу найкращих світових репозитаріїв «TransparentRankingofRepositories» навчальний заклад посів 23 місце в державі серед вітчизняних та перше серед аграрних закладів вищої освіти і наукових установ України, а у міжнародному рейтингу «RankingWebofUniversities» ЖНАЕУ протягом останнього року піднявся на 88 позицій і нині займає 34 місце серед українських ЗВО.

Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама агроуніверситет  
Матеріали по темі