Місто

​Маленькі житомиряни долучилися до фінального етапу «Космічної зарядки» - ранкової руханки

4 August 2018, 12:00

Батьки разом із дітлахами долучилися до руханки на Михайлівській, організованої 4 серпня управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради.

Про це 4 серпня повідомила прес-служба Житомирської міської ради.

Дитяча зарядка завершила цикл спортивних занять «Space Workout», що стартував 14 червня. Інструкторами руханки стали Світлана Ковбасюк та Тетяна Левківська (Родинний центр «Любота»), - інформує мерія.

«Загалом під час «Космічної зарядки» було проведено 16 вуличних спортивних занять, які об’єднали близько 700 учасників різного віку, статі, спортивних вподобань. До руханок долучалися і діти, і дорослі, студенти, спортсмени , і навіть люди літнього віку»- розповіла начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук.

Метою заходу є популяризація здорового способу життя, організація активного дозвілля, надання можливості спортивним клубам розкрити свій потенціал і залучити до занять спортом нових вихованців.

«Такі заходи - це гарна можливість федераціям, спортивним клубам та дитячо-юнацьким спортивним школам, які діють у Житомирі, презентувати себе, показати свій вид спорту і залучити учасників. Загалом ми отримали багато позитивних відгуків про проект і прохання продовжити його реалізацію наступного року. Думаю, що «Космічній зарядці – 2019» - бути!», - зазначила Ірина Ковальчук.

Як повідомляв Житомир.info, 14 червня на Михайлівській стартувала «Космічна зарядка», яка була своєрідним етапом підготовки до Космічного напівмарафону 9 вересня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: руханка космічна зарядка вул. Миайлівська  
Матеріали по темі