Суспільство

​Громада в Житомирській області за 28 тис. грн грантових коштів розмалює сім зупинок

4 August 2018, 13:39

Семенівська ОТГ Житомирської області, до складу якої входять села Іванківці, Великі Низгірці, Закутинці, Красівка і Терехове Бердичівського району, провела конкурс дитячого малюнку серед школярів для зупинок громадського транспорту в рамках реалізації проекту «Зупинку розмалюй – гарній настрій подаруй».

Як повідомила 3 серпня прес-служба Житомирської облдержадміністрації, проект буде реалізований за грантові кошти від Житомирської ОДА у 2018 році, його ініціатором є громадська організація «Довіра» села Хажин Бердичівського району.

«Основна мета нашого проекту зацікавити мешканців громади в необхідності благоустрою навколишнього громадського простору. Для цього ми обрали сім зупинок, які потребують облаштування належних умов. Окрім встановлення сміттєвих баків, місць для очікування, будемо їх розмальовувати яскравими дитячими малюнками», - розповідає про проект керівниця громадської організації Тамара Купець.

Малювали ескізи діти, які відпочивали у пришкільних таборах. Роботи переможців поки тримаються у секреті.

«Загалом участь взяло 30 учнів. Коли зупинки будуть приведені до належного вигляду, облаштовані, то перейдемо до етапу їх арт прикрашання. Прикрашати малюнками їх буде наша місцева художниця», - відмітила Тамара Купець.

Прибирати і зачищати територію будуть жителі населених пунктів Семенівки.

У прес-службі Житомирської ОДА Житомир.info поінформували, що загальна вартість проекту становить 33 тисячі гривен, з них більше 28 тисяч - це грант із обласного бюджету. Решта коштів мають надійти з інших джерел.

Як повідомляв Житомир.info, Новоборівська ОТГ Житомирської області за 10 тис. євро грантових коштів ремонтує приміщення для спілкування і розвитку молоді.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОТГ конкурс грант  
Матеріали по темі