Події

​У селі Житомирської області рятували корову, яка впала в підземну цистерну колишньої АЗС

5 August 2018, 13:18

У селі Білокоровичі Олевського району Житомирської області корова, яка паслася в череді, провалилася в отвір закопаної цистерни.

Про це 5 серпня Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС України у Житомирській області.

«4 серпня о 07:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у с. Білокоровичі Олевського району корова впала у провалля. Худоба випасалася на околиці села. Пастух, побачивши, що одна з тварин зникла, почав шукати її. Коли почув гучне мукання, помітив, що воно лунає з провалля, схожого на люк. Зрозумівши, що сам він тварині не допоможе, викликав на поміч рятувальників», - повідомляють рятувальники.

З’ясувалось, що корова знаходиться на дні провалля. Коли рятувальники почали обкопувати отвір, то зрозуміли, що це стара закопана цистерна, яка залишились після закриття колишньої автозаправки. Надзвичайники відкопали цистерну по всій довжині, після чого бензорізом розрізали та зняли її верхню частину.

Аби підняти тварину назовні, залучили техніку Білокоровицького лісгоспу. Бійці ДСНС обв’язали пожежними рукавами корову і підняли її краном з провалля. Суттєвих тілесних ушкоджень тварина не отримала.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2018 поблизу селища Іршанськ Хорошівського району, де видобувають титан, рятували лосів, які загрузли в породі.

Житомир.info

Фото - УДСНС

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: корова рятувальник УДСНС  
Матеріали по темі