Суспільство

​Житомирське «Полісся» розійшлось миром із хмельницьким «Поділлям» у матчі третього туру ІІ ліги

5 August 2018, 16:28

Житомирське ФК «Полісся» номінально вдома на стадіоні «Авангард» в місті Новоград-Волинський зіграло у суху нічию із хмельницьким «Поділлям» у матчі третього туру чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги.

Впродовж поєдинку у підопічних Олександра Призетка було кілька можливостей забивати м’яч у ворота команди із Хмельницького.


Спочатку після розіграшу стандарту удару в бік воріт «Поділля» завдавав Вадим Шаврін, однак м’яч пролетів над поперечиною. Згодом у другому таймі все той же форвард «Полісся» завдав потужного удару у лівий нижній кут воріт, але від пропущеного м’яча своїх партнерів врятував голкіпер Сергій Дворнік. Згодом після розіграшу кутового сильним ударом головою рахунок міг відкривати рахунок Ігор Чередніченко, однак у гру знову вступив голкіпер хмельничан.

Наприкінці матчу житомиряни опинились у більшості, коли за фол проти Дмитра Демчика, який вийшов на заміну, другу жовту картку отримав захисник «Поділля» Владислав Гресь.

Втім, жовто-зеленим не вдалось реалізувати кількісну перевагу, і фінальний свисток головного арбітра Вадима Подригулі зафіксував нічию 0:0.

«Готувались у звичному режимі, ще додали тренування по тактичним схемам, щоб створити на футбольному полі щільність гравців, щоб було менше розривів між лініями. Десь нам це вдалось побачити, десь все-таки недогравали. Багато проблем нам «Полісся» створило, багато стандартів ми програли на другому поверсі, і нам трішки пощастило», - сказав у післяматчевому коментарі головний тренер ФК «Поділля» Віталій Костишин.

«Команду налаштовуємо з перших хвилин грати в агресивний футбол, але люди випадають, люди грають по грі. Одну гру грають, одну не грають. Тут, напевно, наше недопрацювання, хоча, в принципі, працюємо і в плані психології, і хлопців підтримуємо десь, десь розбираємо, десь говоримо, але поки не виходить. Особливо гра в атаці», - сказав головний тренер ФК «Полісся» Олександр Призетко.

«Багато було моментів, десь ми не реалізували, десь не фартило. Це футбол. Як суперник міг забити, так і ми могли забити. Просто в нас було більше моментів, але ми їх не реалізували. Думаю, що потрібно зібратись, і тоді підуть голи і будуть перемоги», - розповів нападник житомирського «Полісся» Дмитро Демчик.

Наступний матч жовто-зелені вовки зіграють вже у неділю, 12 серпня, і зійдуться у двобої із принциповим суперником - вінницькою «Нивою».

Житомир.info транслював поєдинок між ФК «Полісся» та ФК «Поділля» у прямому ефірі. Трансляція відбулась за підтримки компанії «Кромберг енд Шуберт Житомир».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол матч "Полісся"  
Матеріали по темі