Місто

У Житомирі проводять техобстеження будинку, де обвалилася стеля: вирішуватимуть, чим підсилити перекриття

6 August 2018, 10:45

У двоповерховому будинку по вулиці Вільський шлях, 3, де 22 липня цього року обвалилася стеля, травмувавши мешканку однієї з квартир, проводиться технічне обстеження з метою визначення найбільш прийнятного варіанту заміни перекриття.

Про це у коментарі 6 серпня Житомир.info розповів виконувач обов’язків начальника управління житлового господарства Житомирської міськради Андрій Оніщенко.

«На сьогодні житомирська проектна організація ТОВ «Сервісний центр нерухомості» виконує технічне обстеження перекриття будинку, щоб визначити, в якому стані знаходяться конструктивні елементи і як можна їх підсилити. Мова йде про капітальний ремонт перекриття між 2 поверхом і дахом. Між дерев’яними балками, як я вже казав, розміщуються багатотонні бетонні плити. Якраз питання, чим їх замінити, і вирішує зараз ця проектна організація», - розповів Андрій Оніщенко.

Зі слів керівника управління, потерпілим, жителям однієї квартири на 2 поверсі, видадуть матеріальну допомогу, а самі вони – господарка житла з донькою і сином, - нині живуть в трикімнатному номері готелю «Житомир».

Нагадаємо, 1 серпня 2018 мер Житомира погрожував звільнити керівника управління житлового господарства після історії з відключення від електроенергії кількох житомирських будинків, однак станом на 6 серпня Андрій Оніщенко продовжує виконувати обов'язки начальника управління.

Як повідомляв Житомир.info, через обвал стелі у двоповерховому будинку по вулиці Вільський Шлях у Житомирі ледь не загинула жінка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: обвал будинок дах  
Матеріали по темі