Місто

Мер Житомира розповів про якість ремонту доріг у місті, на який виділили близько 40 млн грн

7 August 2018, 14:13

Якщо погода не стане на заваді, то дорожні роботи по вулиці Перемоги в Житомирі завершаться вже до кінця цього тижня, тобто, до 12 серпня.

Принаймні, так повідомив на брифінгу 7 серпня міський голова Сергій Сухомлин. Разом із тим, мер міста розповів про якість укладання асфальтобетонного покриття та пояснив, чому іноземним компаніям невигідно будувати дороги у Житомирі.

«Цього року у нас заплановано на капітальний ремонт доріг близько 40 млн грн. Минулого року особисто я і управління вели перемовини з низкою компаній, які роблять дороги Києві, по Україні: іноземні компанії, італійські, турецькі. Вони роблять у Києві дороги, роблять якісно. Їм Житомир нецікавий, їм простіше брати дороги між районами, в селах, без люків, без бортів, робити великі об’єми - це набагато вигідніше для бізнесу, аніж у місті. Тому ми вимушені ростити свої компанії. На вул. Перемоги після того, як компанія уклала першу ділянку, були претензії до цієї компанії. Вони зупинили роботи і переробили план будівництва, реконструкції цієї дороги, щоб домогтися більш високої якості, відповідно до наших вимог. Упродовж тижня, я думаю, якщо не буде дощів, роботи по вул. Перемоги завершаться. Також 18 серпня починаються роботи по капітальному ремонту вул. Покровської, і за день два буде оголошено тендер на реконструкцію - капітальний ремонт по вул. Параджанова. Там великий об’єм робіт, близько 30 млн грн», - каже Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.


Як повідомляв Житомир.info, укінці липня вулицю Перемоги знову перекрили у зв'язку з продовженням капремонту.

Нагадаємо, виконком розкритикував ремонт дороги по вулиці Перемоги в Житомирі, а мер їздив особисто перевірити.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт дороги дорога  
Матеріали по темі