Місто

У Житомирі на три дні перекриють перехрестя Перемоги та Сціборського

26 July 2018, 15:56

У Житомирі на три дні перекриють дорогу на перехресті вулиць Перемоги та Сціборського.

Про це 26 липня повідомила прес-служба Житомирської міської ради.

«У зв’язку з проведенням робіт із капітального ремонту асфальтобетонного покриття по вул. Перемоги (від майдану Короленка до вул. Каракульна) в місті Житомирі на перехресті вулиць Перемоги та М.Сціборського на період проведення робіт з 29.07.2018 року по 31.07.2018 року буде перекрито рух транспорту. Об’їзд можливий по вул. Домбровського з виїздом на вул. Покровську та вул. Новосінну і до проспекту Миру та у зворотному напрямку», - інформують у прес-службі.

У міськраді також зазначають, що відхилення від плану-графіку можливе тільки в разі несприятливих погодних умов.

Як повідомляв Житомир.info, 12 липня працівники технагляду перевіряли капітально відремонтовану ділянку дороги по вулиці Перемоги у Житомирі на рівність та якість укладеного асфальтобетонного покриття.

Нагадаємо, виконком розкритикував ремонт дороги по вулиці Перемоги в Житомирі, а мер поїхав особисто перевірити.

Як повідомляв Житомир.info, дану ділянку дороги ремонтували три дні, і весь цей час транспорт рухався в об’їзд, через проспект Незалежності. Роботи виконувало ТОВ «Асфальт Плюс», яке виграло тендер. Рух по вулиці Перемоги відновили6 липня. Перед відкриттям відремонтованої дороги, 6 липня, на ділянці об’їзду, в районі меблевої фабрики «Луч», сталася ДТП з трьома потерпілими.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт перекриття вулиці  
Матеріали по темі