Фоторепортаж

Як у Житомирі триває реконструкція стадіону «Спартак». Фоторепортаж

8 August 2018, 11:50

У Житомирі продовжується реконструкція стадіону «Спартак». Зранку 8 серпня фотокореспондент Житомир.info побував на «руїнах» та подивився, як працюють підрядники та, які роботи вже виконані.

За словами мера Житомира Сергія Сухомлина, ремонтні роботи на стадіоні мають завершити до кінця 2018 року.

«По-перше, ми, фактично, місяць втратили через дощі. По-друге, на проектній експертизі. Тому що в старому проекті, який нам передало обласне комунальне підприємство, не було ні освітлення, потрібно було будувати новий корпус, в той час як старі приміщення ніяк в проекті не були позначені. В проекті багато чого помінялося, починаючи від освітлення, інтернета, відеоекранів і всього іншого. В мене все таки є надія, що до кінця року ми цей об'єкт здамо», - сказав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, у квітні 2018 року депутат міської ради, голова бюджетної комісії міськради Юрій Мойсеєв запевняв, що реконструкцію стадіону «Спартак» повинні закінчити до першого вересня.

Як повідомляв Житомир.info, влада Житомира провела два тендери з реконструкції стадіону «Спартак»: першого разу торги не відбулися, на повторних торгах житомирська фірма «Комунальник» «скинула» мільйон та виграла тендер. Як виглядатиме житомирський стадіон «Спартак» після реконструкції, дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стадіон реконструкція Спартак  
Матеріали по темі