Суспільство

У селі Житомирської області поховали учасника АТО

9 August 2018, 16:41

8 серпня в селі Троща Чуднівського району Житомирської області поховали бійця АТО.

Про це 9 серпня повідомив сайт Чуднів.news.

«Бондар Борис Васильович двічі був у зоні АТО, після демобілізації жив і працював у Коростені. Поховали бійця у Трощі Чуднівського району, де проживають його батьки. Вдовою залишилася дружина, без батька зростатиме нині 4-річний син», - інформує сайт.

Житомир.info стало відомо, що причиною смерті чоловіка було самогубство.

У прес-службі ГУНП в Житомирській області Житомир.info розповіли про випадок самогубства, що стався у Коростенському районі.

«7 серпня, після опівночі, до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на території місцевого підприємства, розташованого неподалік села Купчарі Коростенського району, покінчив життя самогубством житель Овруцького району, 1990 року народження. На місці працювала слідчо-оперативна група поліції. Тіло було направлене для проведення судово-медичної експертизи, яка досі триває. Першочергово видимих тілесних ушкоджень на тілі виявлено не було. Перевірка продовжується», - поінформували в ГУНП.

Як повідомляв Житомир.info, у зоні операцій об'єднаних сил в ніч з 19 на 20 липня загинув житель Житомирської області Сергій Огороднік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АТО ООС поховання похорон  
Матеріали по темі