Події

На Соколовському кар’єрі у Житомирі втопився чоловік

10 August 2018, 10:32

Щороку на водних об'єктах області гинуть люди. З початку нинішнього купального сезону, який офіційно розпочався 1 червня, в Житомирській області втопилися 11 осіб.

Про це 10 серпня Житомир.info розповів головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської ОДА Микола Мінчук.

«Останній прикрий випадок трапився 9 серпня у Житомирі. Внаслідок необережного поводження на воді, в Соколовському кар’єрі втопився невідомий чоловік. Наразі обставини події з'ясовуються. Тим, хто вирішив відпочити біля води, слід дотримуватися правил безпеки. Зокрема, обирати для купання лише спеціально відведені та обладнані для цього місця. Не заходити у воду, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння. Також небезпечно купатися у малознайомих місцях, де не обстежене дно. Не варто плавати й наодинці, особливо, якщо не впевнені у власних силах. Не можна й після тривалого перебування на сонці пірнати у воду з розбігу, адже різка зміна температури повітря може призвести до судоми кінцівок», - наголосив Микола Мінчук.

Як повідомляв Житомир.info, 4 серпня 2018 року в селі Словечне Овруцького району в річці Словечна втопився чоловік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мінчук ОДА Соколовський кар’єр потопельник  
Матеріали по темі