Події

Під час гасіння пожежі у селі Житомирської області рятувальники виявили тіло 32-річного чоловіка

12 August 2018, 10:37

У селі Кустин Бердичівського району Житомирської області під час пожежі в дачному будинку фахівці ДСНС виявили загиблого чоловіка.

Про це 12 серпня інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«12 серпня о 01:57 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку на території дачного кооперативу в с. Кустин Бердичівського району. За вказаною адресою виїхало чергове відділення 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини. З’ясувалося, що через пізнє виявлення та повідомлення про пожежу, на момент прибуття вогнеборців цегляний будинок був повністю охоплено вогнем. Мансардний поверх та дах вже впали у середину. О 02:30 пожежу вдалося локалізувати. На підлозі біля ліжка в одній із кімнат бійці ДСНС виявили тіло 32-річного чоловіка. Загиблим виявився власник оселі. Зі слів сусідів, постійно він там не проживав, будинок використовувався як дача. О 04:43 пожежа ліквідована. Причина пожежі та усі обставини наразі встановлюється фахівцями», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 11 серпня житомирські рятувальники попереджали про надзвичайний рівень пожежної небезпеки в області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичівський район пожежа ДСНС  
Матеріали по темі