Місто

​Toyota представила авто із салону в розстрочку під 0,01% річних на авіазльоті

13 August 2018, 12:37

У Житомирі в рамках 12-го авіазльоту ім. С. П. Корольова відвідувачі змогли побачити не лише сотні літаків, а й обрати для себе доступну автівку Toyota.

Тойота Центр Житомир "Стар-Кар" вже традиційно підтримав захід. Цьогоріч на любителів престижних авто чекав приємний сюрприз - можливість придбати автомобілі Toyota в розстрочку від ПриватБанку на акційних умовах.

“Автомобілі Toyota хоч і не літають, але дозволяють “розправити крила” кожному власнику такої автівки. Купити новий автомобіль з модельного ряду Toyota клієнти ПриватБанку можуть у розстрочку з річною відсотковою ставкою від 0,01% в залежності від початкового внеску (мінімум 10%) та терміну кредитування”, - розповів спеціаліст зі споживчого кредитування Житомирського РУ ПриватБанку Володимир Шеремет.

Саме під час заходу поціновувачі одних із найпопулярніших у світі автомобілів Toyota мали змогу безпосередньо отримати консультації щодо пільгового кредитування і купівлі машин як від представників Тойота Центр Житомир "Стар-Кар", так і від менеджерів ПриватБанку.

Кредит на автомобілі в ПриватБанку оформляється за схемою фінансового лізингу. Перевагами такого виду кредитування є оперативність погодження (2 хвилини на прийняття рішення про надання розстрочки), мінімальний пакет документів для оформлення угоди (при авансі 25% і вище - лише підтвердження особи), оснащення авто системою моніторингу GPS, відсутність прихованих комісій тощо.

Придбати автомобіль на акційних умовах можна у будь-який час. Ознайомитися більш детально з акційними умовами, подати заявку та отримати попереднє рішення по розстрочці можна за посиланням pb.ua/avto або, завітавши у відділення ПриватБанку.

Прес-служба ПриватБанку

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ПриватБанк реклама  
Матеріали по темі