Події

У селі Житомирської області працівники соцзакладу перекрили дорогу, бо бояться втратити роботу

13 August 2018, 12:43

Зранку 13 серпня близько півсотні жителів села Нові Велідники Овруцького району вийшли на акцію проти закриття стаціонарного відділення по обслуговуванню непрацездатних людей.

Про це Житомир.info розповіли учасники акції.

«Ніхто не хоче, аби закрили стаціонарне відділення. На таку акцію протесту ми виходимо вже вдруге. Писали звернення в районну раду, в обласну, аби наше стаціонарне відділення не закривали», - розповів учасник акції Михайло.

Учасники акції тримають таблички «Нам треба годувати дітей», «Дайте роботу» та «Спитайте людей згоди на переїзд».


Речник ГУ Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко у коментарі Житомир.info підтвердила інформацію про мітинг селян.

«Близько 9-ї ранку розпочалася акція працівників стаціонарного відділення для утримання одиноких та людей похилого віку в селі Нові Валідники Овруцького району. На даний час рух транспорту організовано по суміжним вулицям, тому ускладнення дорожнього руху немає, акція станом на 12:15 ще триває», - розповіла Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 31 липня вулицю Велику Бердичівську в районі першої міської лікарні у Житомирі перекрили люди, яким за борги відключили світло.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Овруцький район село дорога соцзаклад Ващенко  
Матеріали по темі