Місто

​Цемент від «Будівельної групи ASP»: для будівництва на віки

14 August 2018, 11:01

Компанія названа на честь моїх дітей: Аліса, Семен, Поліна. Тобто, для мене це дуже важливо

Сучасне будівництво складно уявити без застосування цементу, адже це один з найголовніших компонентів будівельних розчинів, а також бетонних і залізобетонних конструкцій в усьому їхньому різноманітті. Не обійтися без цементу і в архітектурно-художньому оформленні будинків та ландшафтів.

Напередодні професійного свята працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України Житомир.info завітав на підприємство «Будівельна група ASP», яке кілька років тому з’явилося на арені будівельної індустрії Житомирщини та за короткий час здобуло репутацію гідного і чесного товаровиробника.

«Два роки ми будувались, реставрували приміщення та запускали обладнання. Тут була цілковита розруха, робили все практично з нуля. У 2016-му запрацювали. На початку реалізовували 20 тонн цементу за місяць, сьогодні – 1,5-2 тисячі тонн. Компанія названа на честь моїх дітей: Аліса, Семен, Поліна – перші літери дитячих імен послужили для створення назви. Тож для мене ця справа дуже важлива», – розповідає директор підприємства Артем Мотрук.

Нині ASP забезпечує роботою близько 30 осіб, кожен з яких працевлаштований офіційно. Для працівників тут створені «домашні» умови: є кухня з необхідними електроприладами, душ, іногороднім – спальні місця.

«Ми пропонуємо клієнту не просто товар, а й сервіс»

Сировина для виготовлення будівельних матеріалів, який реалізує підприємство, надходить з Білорусі та перевіряється лабораторно.

«Вихідну сировину – спеццемент високої марки – завозимо вагонами з Білорусі. Далі, шляхом змішування, відповідно до ДСТУ, виготовляємо загальнобудівельні марки. Тобто, у нас можна придбати і високо марочний цемент ПЦІ-500 – іноді покупцеві потрібен саме такий, і інші загальнобудівельні марки – такі як М500 та М400 в фірмових мішках. Також постачаємо навалом: цементовозом завозимо на адресу замовника. Окрім цементу різних марок, в асортименті маємо продукцію з групи допоміжних будівельних матеріалів торгової марки SCANMIX: сухі сипучі суміші, ґрунтовки, шпаклівки, емалі, клеї тощо. Із Білорусі також завозимо важку групу будівельних матеріалів: цеглу (повнотілу, пустотілу), газоблок, керамзит, перегородочні блоки. Є ще один напрямок роботи компанії – пропонуємо перелік послуг по виготовленню та постачанню обладнання і запасних частин для галузей, пов’язаних з дробленням, сортуванням, збагаченням та переробкою гірських порід. На сьогоднішній день виконуємо замовлення з будівництва дробарно-сортувальної лінії по випуску щебеневої продукціїв Закарпатській області», – розповів очільник ASP та зазначив, що основним напрямком роботи лишається-таки виробництво цементу.

Клієнти ASP – будівельні бази, магазини, забудовники, підприємства, що спеціалізуються на виготовленні бетонних виробів тощо. До речі, більшість забудовників, що нині зводять житлові комплекси у Житомирі, купують цемент саме в ASP.

Підприємство має власний спецтранспорт, яким продукцію доставляють замовнику.

«Ми пропонуємо клієнту не просто товар, а намагаємось запропонувати продукт, у який входить і сервіс, і умови, завдяки яким клієнту зручно з нами працювати», – наголошує Артем Мотрук.

Він також пояснив, що означають цифри на маркуванні мішка з цементом: так вказуються його фізико-технічні характеристики. Марка тут – синонім слова міцність. Скажімо, перед вами мішок з маркуванням М500: цифра 500 означає те, що виріб з такого цементу через 28 діб витримає навантаження на стиск 50МПа (509,86 кг/см²), відповідно М400 – 40МПа. Тож покупець має обирати марку в залежності від мети застосування цементу.

«Чесність – наша перевага і слабке місце»

Основний принцип роботи «Будівельна група ASP» – чесність, однак, зізнається директор підприємства, часто саме він гальмує прибутковість підприємства.

«Чому нам нелегко на цьому ринку? Ми працюємо чесно: якщо на мішку написано М500, то покупець може бути певен на всі 100%, що цемент саме цієї марки всередині. Ми відповідаємо за якість, ми її гарантуємо. А на кожному своєму мішку пишемо, хто ми, де знаходимося і як з нами зв’язатися. Тож головна наша перевага і слабке місце водночас – це чесність: що на упаковці, те й усередині. Крім того, у нас завжди чесна вага. Маємо нове обладнання, яке не дозволяє зробити похибку: якщо на мішку написано +-1%, так у нас і є. Знаємо про випадки, коли виробники не докладали один, два, а то й три кілограми продукції», – зазначає Артем Мотрук та закликає споживачів бути уважними, аби не дати себе обманути.

Адреса: м. Житомир, вулиця Металістів, 11.

Телефони: 448-448; (067) 433-22-74.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама цемент ASP  
Матеріали по темі