Події

​Семеро потерпілих, з них троє дітей – наслідки зіткнення «Жигулів» з деревом у Житомирській області​

14 August 2018, 12:10

У Лугинському районі Житомирської області в результаті ДТП постраждали семеро людей, з них троє дітей.

Про це 14 серпня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«13 серпня на автодорозі Ігнатпіль-Усов, поблизу села Повча, автомобіль ВАЗ-2105 з’їхав у кювет, де відбулося зіткнення з деревом. У результаті травми отримали водій та шестеро пасажирів. Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 18.50. Водійка автомобіля, рухаючись з с. Повча у напрямку с. Липники, не впоралась з керуванням транспортним засобом, у результаті чого він опинився у кюветі, зіткнувшись з деревом», - інформує поліція.

Травми отримали 38-річна керманич, її 42-річний чоловік та 9-річна донька, а також ще четверо пасажирів, серед яких 14-річний підліток та 9-річна дівчинка. Усі вони є жителями села Липники Лугинського району.

«За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортнми засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування усіх обставин», - інформує поліція.

Як повідомляв Житомир.info, 12 серпня 2018 на дорогах Житомирської області загинули водій Volkswagen та чоловік, який впав з причепа.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія потерпілий  
Матеріали по темі