Суспільство

У Житомирському районі поховають учасника АТО Віктора Луценка

15 August 2018, 09:35

Помер житомирянин, учасник АТО Віктор Луценко.

Про це на сторінці групи Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у Facebook написала Катерина Голішевська.

«14 серпня 2018 року пішов із життя захисник України, учасник АТО, житомирянин Луценко Віктор Васильович. Народився Віктор 27 квітня 1977 року в с. Озерянка Житомирського району», - йдеться у повідомленні.

З 2014 року Віктор Луценко захищав Батьківщину у складі 128 окремої гірсько-штурмової бригади. Півтора року Віктор воював на східних рубежах, захищаючи цілісність і суверенітет України, брав участь у боях під с. Дебальцево. «Отримав важкі поранення, але це не зупинило Героя. Він повертався у ряди захисників. За мужність та героїзм мав державні відзнаки. Після мобілізації повернувся до рідного міста, до своєї сім’ї. Смерть забрала Захисника та не вирве з нашої пам’яті. Осиротіла сім’я. Дружина втратила чоловіка, а діти – батька. Вічна слава Герою. Герої не вмирають!», - пише Катерина Голішевська.

У Житомирському міському центрі соціальних для сім’ї, дітей та молоді Житомир.info розповіли, що героя поховають сьогодні, 15 серпня, у його рідному селі – в Озерянці Житомирського району.

Як повідомляв Житомир.info, 8 серпня на Луганщині, в зоні проведення Операції об’єднаних сил, загинув військовослужбовець, який три роки служив у 30-ій новоград-волинській бригаді, - Андрій Єлістратов.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АТО ООС поховання похорон  
Матеріали по темі