Події

Поліція озвучила попередню версію причини смертельної ДТП у Житомирській області: водій заснув за кермом

15 August 2018, 13:01

Водій фури із турецькою реєстрацією, яка рано-вранці потрапила в ДТП на автотрасі Київ-Чоп, ймовірно, заснув за кермом.

Про це повідомив заступник начальника ГУНП України в Житомирській області Артем Лисогор.


Відео ГУНП в Житомирській області

Полісмен розповів, що за попередньою версією, водій вантажівки, ймовірно, є громадянином Туреччини, оскільки авто було зареєстровано у цій країні, а в кабіні було знайдено відповідні папери. Одразу ж після аварії, він покинув місце пригоди. Наразі його розшукують правоохоронці і закликають громадян, які мають інформацію про ДТП та можуть вказати на місцезнаходження водія, звертатись до поліції.

«О 6-й ранку до поліції надійшов виклик про те, що на трасі Київ-Чоп на 69-му кілометрі трапилась ДТП за участі фури на іноземних номерах та автомобіля ВАЗ-21012. По прибуттю поліцейських було встановлено, що, швидше за все, і це попередня версія, водій фури заснув. Напевно, це громадянин Туреччини (бо машина із турецькою реєстрацією, а також збереглась частина паперів), який із місця події після ДТП зник. Тому зараз ми направили інформацію, як до прикордонників, так і до усіх поліцейських нарядів, щодо розшуку даної особи, задіяли весь особовий склад. Також на місці ДТП у ВАЗівці, яка їхала, загинуло двоє хлопців. Один - житель Київщини 1990 року народження та ще один житель Чернігівщини 1987 року народження. На теперішній час на місці працює слідчо-оперативна група. Розбираємось із причинами даної трагедії», - розповів заступник начальника ГУНП України в Житомирській області Артем Лисогор.

Як повідомляв Житомир.info, у фурі на турецьких номерах, яка вранці 15 серпня виїхала на «зустрічку» і врізалась у ВАЗ біля села Ставище Брусилівського району Житомирської області, перевозили виноград та інші фрукти.

Нагадаємо, внаслідок аварії загинули водій та пасажир ВАЗ-2110.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія  
Матеріали по темі