Місто

У КАТП запевняють, що працюють у декілька змін, аби прибрати купи сміття з житомирських вулиць

15 August 2018, 14:53

14-15 серпня житомиряни, обурюючись, продовжують постити у Facebook фото переповнених смітників, адже за деякими адресами непотріб не вивозиться уже протягом тижня.

«Жара +30, сморід, антисанітарія...», - написав 14 серпня у Facebook користувач Роман Мусійчук та додав світлину з горами сміття.

15 серпня директор КП «Автотранспортне підприємство 0628» Житомирської міської ради Сергій Колесник у коментарі Житомир.info зазначив, що підприємство працює у посиленому режимі та сьогодні до вечора (15 серпня) проблему буде вирішено.

«У нас є дійсно складні ділянки – на Хлібній, 16 та 18, на Гоголівській, 19, а також на вулиці Тутковського. Зокрема, стосовно Хлібної скажу, що за вказаними адресами обмежений під’їзд. Це ускладнює роботу. На жаль, у нас нині недостатньо ресурсу – і людського, і технічного. Звісно, мені неприємно, що склалася така ситуація, робимо все для того, щоб її вирішити. Працюємо у кілька змін, але маємо дотримуватися режиму праці та відпочинку – водії мають відпочивати. Робота специфічна, за кермо спецтранспорту не можемо посадити будь-кого. Однак я вірю, що сьогодні до вечора, в крайньому до завтрашнього ранку, все зачистимо», - сказав Сергій Колесник.

Як повідомлявЖитомир.info, 13 серпня директор КАТП 0628 Сергій Колесник пояснив, чому виникли проблеми з вивозом сміття, та запевняв, ситуація вирівняється до обіду 14 серпня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сміття смітник непотріб  
Матеріали по темі