Влада

​Мер Житомира скликає позачергову сесію, щоб погодити купівлю в лізинг ще 23 комунальних автобусів

17 August 2018, 12:30

Мер Житомра Сергій Сухомлин скликає на вівторок, 21 серпня, позачергову сесію міської ради.

Розпорядження про це він підписав 17 серпня 2018, - інформує мерія.

«Відповідно до ст.46 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" скликати тридцять восьму (позачергову) сесію Житомирської міської ради сьомого скликання 21 серпня 2018 року об 11:00 год. в залі засідань міської ради», - йдеться в документі.

У переліку денному сесії – 12 питань. Першим стоїть питання «Про схвалення проекту рішення міськради «Про добровільне приєднання територіальної громади села Вереси до територіальної громади міста Житомира» та про укладення меморандуму», доповідач – директор юрдепартаменту Євгеній Черниш.

Депутати також спробують надати КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» дозвіл на закупівлю рухомого складу на умовах фінансового лізингу», затвердити договору лізингу та внести зміни до Програми розвитку міського громадського транспорту м. Житомира на 2016-2019 роки.

Декілька інших питань стосуються внесення змін до різних міських програм, зокрема, розвитку ЖКГ та енергетичного плану міста. Також депутатам запропонують надати дозвіл на приватизацію магазину по вулиці Великій Бердичівській та внести зміни до рішення міськради про міський бюджет на 2018 рік.

Нагадаємо, на позачерговій сесії 26 липня 2018 зняли питання щодо придбання у лізинг ще 23 автобусів для КП через зауваження до остаточного договору по проекту лізингу.

Як повідомляв Житомир.info, 27 червня 2018 року мер Житомира Сергій Сухомлин написав на своїй сторінці у Facebook, що сільська рада Вересів, яке знаходиться в 10 км від Житомира, одноголосно дала погодження на приєднання до обласного центру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія міськрада лізинг Вереси  
Матеріали по темі