Політика

Фонд родини Розенблат подарував одному з житомирських ОССБ черговий дитячий майданчик

17 August 2018, 13:55

Відтепер наймолодшим мешканцям житомирського ОСББ, що на Ціолковського, 7, не потрібно ходити по інших дворах у пошуках розваг. Гратися, стрибати, гойдатися, ба більше, лазити по канату вони можуть на власному ігровому майданчику: яскравому, кольоровому, а головне безпечному та сертифікованому. Голова будинку розповідає: об’єдналися в ОСББ вісім місяців тому. Відтоді, каже, зробили чимало: і труби замінили, і територію облаштували. Проте не мали спеціальної зони для відпочинку з дітьми. Саме з таким проханням люди звернулись до Фонду Родини Розенблат, і там їх не просто почули, а втілили їхні мрії в реальність.


«Стараємось працювати з натхненням. Замінили воду в будинку, зараз хочемо замінити дах, зробити капітальний ремонт. Зараз наш народний депутат Борислав Розенблат подарував нам дитячий майданчик, ми його встановили, на мою думку, люди задоволені. Тепер не тільки наш будинок, а й всі інші дітки назбігалися до нас. Буде і гамірно, і весело. Я думаю, що буде удача у нас», - розповідає голова ОСББ «Ціолковського, 7» Вікторія Каковка.

«Близько, добре, дітям подобається, гарно», - ділиться Тетяна.

«Діткам подобається, є де гратися. Він і кольоровий, і зручний, гірка доволі таки велика, немаленька, може вміститись достатньо діток, всі можуть кататися і на гірках, і на гойдалках. Всім є чим зайнятися», - додає Ольга.

«Гойдалки подобаються, подобається лазити по канату», - зізнається Тимофій.

За підрахунками, це вже третій дитмайданчик цього місяця, подарований фондом для ОСББ. Загалом же таких майданчиків у місті та області вже більше 30, і на цьому, запевняє Борислав Розенблат, зупинятися не збираються. Позаяк підтримують ініціативних мешканців у прагненні до нового життя.

«Нами запроваджена програма, яка діє вже протягом чотирьох років, де ми допомагаємо ОСББ у створенні умов для життя, щоб люди дійсно мали можливість змінити своє життя на краще. Тому черговий майданчик ми даруємо від нашого Фонду родини Розенблат. Я вас всіх вітаю, хай вам щастить, і давайте разом усі будемо аплодувати один одному. Тому що всі доклали до цього душу і серце», - зазначає народний депутат України Борислав Розенблат.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Розенблат нардеп  
Матеріали по темі