Влада

Облрада збирається здати в оренду за 1 гривню на рік чотири приміщення в центрі Житомира

20 August 2018, 11:34

Обласна рада збирається здати чотирьом організаціям в оренду приміщення в центрі Житомира з оплатою – 1 гривня за рік.

Відповідний проект рішення сесії 17 серпня опублікований на сайті облради.

Встановити орендну плату в розмірі 1 грн на 2018 рік хочуть:

1. Громадській організації «Житомирська організація ветеранів “Золота Зірка”» за користування приміщенням загальною площею 18,7 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12.

2. Житомирському обласному відділенню Дитячого фонду України за користування приміщенням загальною площею 16,65 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12.

3. Житомирській обласній громадській організації «Захист дітей війни» за користування приміщенням загальною площею 25,4 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 25.

4. Громадській організації «Житомирська обласна громадська організація “Ц-Твоє”» за користування приміщенням загальною площею 114,7 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства «Житомирський академічний український музично-драматичний театр ім. І.А. Кочерги» Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан Соборний, 6.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році громадській організації «Ц-Твоє», якою керує Іван Кваша, встановили коефіцієнт 0,7 до орендної плати за приміщення у дворі драмтеатру, а з 2016 року 193,2 кв. м їм здавали за 1 грн на рік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада оренда приміщення ГО  
Матеріали по темі