Влада

За тиждень у Житомирській області зафіксували три факти злісної непокори поліцейським та нанесення їм травм

20 August 2018, 13:00

Минулий тиждень позначився трьома фактами злісної непокори поліцейським та нанесенням їм травм під час виконання службових обов’язків.

Про це 20 серпня у Facebook написав начальник ГУНП в Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Такі ситуації були в Овруцькому районі та м. Житомирі. Розпочаті кримінальні провадження. Порушникам загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на термін до 5 років», - поінформував головний поліцейський.

У прес-службі ГУНП в Житомирській області Житомир.info уточнили, що про один факт повідомлялося раніше (поліцейський півгодини переслідував утікача з псих інтернату і отримав травми), інших два пов’язані з агресію під час освідування на вміст алкоголю та затриманням з наркотиками чоловіка, який перебував у розшуку.

«Перший факт трапився у місті Овруч Житомирської області. 13 серпня близько півночі у райцентрі 35-річний житель району, який вчинив правопорушення, передбачені ст. 173 (Дрібне хуліганство) та ст. 185 (Злісна непокора…) КУпАП, під час освідування у медичному закладі накинувся на поліцейського. У Житомирі 14 серпня близько 15.00 поліцейські затримали 28-річного чоловіка, який перебував у розшуку за ухилення від органів досудового розслідування. Крім того, у чоловіка була вилучена рослинна наркотична речовина. Під час фіксації усіх обставин правопорушення чоловік поводився агресивно та травмував одного з оперативників, ударивши в обличчя», - поінформувала Житомир.info речник ГУНП Алла Ващенко.

Нагадаємо, 15 серпня 2018 у Житомирі дільничний отримав поранення, ловлячи утікача з психінтернату.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2017 року в райцентрі Пулини Житомирської області пасажири побили поліцейського, який зупинив Lada за рух без фар і наполягав, аби нетверезий водій «дихнув у трубку».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція поліцейський травмування непокора  
Матеріали по темі